Omgeving

De nabije omgeving, de stad La-Roche-en-Ardenne, de provincie Luxemburg of de Ardennen bieden voor elke wat wils. We geven hier een kleine greep uit het aanbod, in de chalet zelf vindt u in de folders aanwezig of in het toeristisch infokantoor in de stad. Bekijk zeker de lokale initiatieven die georganiseerd worden, vooral in de zomermaanden. Begeleide wandelingen, marktjes… geven een inkijk in het echte Ardense leven.

Wandelen en meer...

Natuur

De chalet is de ideale uitvalbasis voor prachtige natuurwandelingen. We geven u graag tips, en wandelkaarten met uitgestippelde wandelwegen zijn aanwezig in de chalet.

Ook (geoefende, of elektrisch ondersteunde) fietsers komen hier aan hun trekkingen, met uitdagende hellingen of prachtige mountainbikeparcours.

P1130969 (2)
P1130968 (2)
P1130967 (2)
P1130966
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Dichtbij

La Roche

La Roche-en-Ardennen is op 10 minuten rijden, en heeft naast vele lekkere restaurants ook goeie bakkers en een grootwarenhuis (Spar). Fijne cafĂ©’s en terrassen om na te kaarten na een fijne dag, bijvoorbeeld na een kajaktocht op de Ourthe. Locale organisaties helpen je daar graag bij verder. La Roche heeft ook een binnenzwembad. Parc Des Avontures is ook de moeite waard om samen te doen met kinderen vanaf 10 jaar.

La-Roche-en-Ardenne

Iets verderaf

De provincie en daarbuiten

Marche-en-Famenne, een mooie stad op 25km rijden is een uitstapje waard. Een absolute aanrader is Bastogne, waar u zeker de tijd kan nemen om het excellente oorlogsmuseum daar te bezoeken. La Chouffe is uiteraard bekend om zijn brouwerij. Daarnaast kan u ook het wildpark “Le Monde Sauvage” in Luik bezoeken, of Plopsa Coo op een half uur rijden.

Provincie Luxemburg