Onze chalet

Gezellig

Woonkamer

De ruime woonkamer heeft een massieve parketvloer voor dat warme gevoel (schoenen uit, graag!). De klassieke ardense stijl met Zweedse houtkachel brengt je snel op temperatuur en in de juiste stemming. Brandhout is aanwezig. Voor bijkomend gemak is er een gasradiator als alternatief.

Genieten aan het vuur.

De woonkamer
Gezellige woonkamer
Goed uitgeruste keuken
Zeer goed uitgeruste keuken

Lekker

Keuken

De keuken is volledig uitgerust met alles wat nu nodig heeft om een lekkere maaltijd te bereiden. Heteluchtoven met gril, halogeenkookplaat, microgolf en alle potten en pannen zijn beschikbaar. Basiskruiden zijn aanwezig, al raden we aan om uw eigen specerijen te voorzien. Een ruime frigo met vriesvak houdt alles koel.

Zowel een klassiek koffieapparaat, als een senseo worden ter beschikking gesteld, net als een waterkoker.

Rust

Slaapkamers

Voor een welverdiende nachtrust zijn er onze 3 slaapkamers, zo kan u maximaal met 8 personen rustig de nacht doorkomen. 2 slaapkamers hebben telkens een dubbel bed. De 3e slaapkamer heeft 2 stapelbedden. Elke kamer heeft voldoende berging en kastruimte. Een kinderbedje (120×60 cm) is aanwezig. 

Meer informatie
1 van de slaapkamers
1 van de slaapkamers

enkele huisregels

We vragen dat de chalet enkel betreden wordt met pantoffels of op kousenvoeten. Ook al zijn we dierenliefhebbers, helaas zijn huisdieren niet toegelaten…